Om oss

Har du lyst til å lære mer om oss i Innovative Finance – Oslo? Da er det bare å lese videre. VI vil prøve så godt vi kan å forklare hvem vi er!

Hvem er vi - Om oss

Hvem er vi?

Vi er en gruppe mennesker som i lang, lang tid har vært veldig opptatt av teknologi i ulike former. Vi har sett at en bransje som ligger foran mange om dagen er finansteknologi, eller fintech som mange kaller det. Det er derfor vi har bestemt oss for å dele litt mer av kunnskapen vår med dere, slik at dere også kan bli med på fremtiden!

Vi har lenge sett på utviklingen av forskjellige typer teknologier, så kanskje du også får litt informasjon om generelle teknologier også. Det finnes jo tross alt enormt mye gøy der ute. Vi må vel få lov til å være litt interessert i alt, eller hva?

Det som er så spennende med fintech er det at det er så mange muligheter, så mange alternativer som ikke ennå er utforsket. Vil du ikke være med oss å utforske det som finnes der ute?

Hva vil du kunne lese om pa denne siden - Om oss

Hva vil du kunne lese om på denne siden?

På denne siden vil du kunne følge med på hva som skjer i fintech-miljøet. Du vil også få informasjon om ulike konferanser og arrangementer du kan delta på, enten som bedrift eller som enkeltperson. Vi vil selvsagt fokusere på de konferansene og arrangementene som holder til i Norge. Du vil kunne få vite mer om ulike billettpriser, ulike foredragsholdere, hvem som pleier å delta og kanskje du vil få tilgang på å bli med på ulike workshops!

Dette er en side vi håper kan være i konstant utvikling, akkurat som fintech-bransjen allerede er. Vi håper at du ønsker å bli med oss å lære. Kanskje du har noe du kan lære bort til oss også? Dette er en bransje vi gleder oss til å være en del av og vi er så spente på hva vi selv kan finne ut av.

Det vi håper at du vil gjøre, er å abonnere på nyhetsbrevet vårt og ikke minst besøke nettsiden vår, slik at du alltid er oppdatert på hva som skjer i fintech-miljøet. Som tidligere nevnt så er det det norske miljøet vi fokuserer mest på, så det forutsetter jo også at du er interessert i dette.

Bli med oss for å lære mer om en bransje som stadig er i et tidlig stadium, men som har så mye potensiale!