post

Konferanser og arrangementer

Når man først oppdager finansteknologi, skjønner man raskt at det er mye å lære. Men, hvor kan man lære alle disse fantastiske tingene? I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvor du kan lære mer om finansteknologi, nemlig på arrangementer og konferanser.

Hva slags arrangementer bor jeg dra pa - Konferanser og arrangementer

Hva slags konferanser bør jeg dra på?

Avhengig av om du er en enkeltperson som er interessert i finansteknologi eller en person som jobber i en bedrift som driver med finansteknologi, vil du ha ulike alternativer. Det kan være vanskeligere for deg som enkeltperson å få informasjon om alle konferansene som finnes der ute. Derfor kan det være lurt å melde seg på vårt nyhetsbrev eller få oppdateringer fra noen i bransjen. Det vil gi deg en flott og grei innsikt! Når det kommer til konferanser, er de også ofte ganske mye dyrere som enkeltperson. Derfor vil det kanskje lønne seg å finne seg en jobb innenfor finansteknologi før du faktisk drar på konferanser.

Det er jo slik at de fleste bedrifter har mye å tjene på å sende sine ansatte på sånne konferanser. Men du som enkeltperson kan også investere. Det vil si at du betaler for å dra på konferansen selv og deretter bygge så mye nettverk som overhodet mulig. Dette gjør at du vil ha større mulighet for å få deg en jobb i bransjen. Dette er en idé som vi tenker kan passe for de som vil inn i bransjen!

Hva slags konferanser bor jeg dra pa - Konferanser og arrangementer

Hva slags arrangementer bør jeg dra på?

Når det kommer til arrangementer, er det ofte litt lettere å komme seg inn på dem. Det er fordi de finnes på nett og du kan følge med på hva som skjer i ditt nærområde. Flere og flere velger å holde arrangementer som handler om finansteknologi på nett, fordi de får et mye bredere publikum og ikke minst får de muligheten til å tjene litt mer penger.

Når det kommer til arrangementer på nett, bør du finne ut hvor mye tid du ønsker å bruke ukentlig på finansteknologi. Etter du har gjort dette, kan du finne arrangementer som passer for deg. Du vil finne en rekke ulike typer, kanskje innenfor oppstartsfirmaer og hvordan de arbeider til hvordan du kan lage din egen kryptovaluta. Det som er så spennende med finansteknologi er at det er så mye som ikke har blitt funnet opp ennå. Det å følge med på utviklingen i bransjen vil dermed gi deg mye kunnskap som ikke mange har.

Dette er bare noen av de tipsene vi har for at du skal kunne delta på konferanser og arrangementer. Kanskje du har noen helt andre tips? Da er det bare å dele dem med oss, slik at flest mulig får tilgang på denne fantastiske kunnskapen. Det som er så spennende er at det finnes konferanser i både Norge og i utlandet! Finansteknologi er fremtiden, og det har virkelig fått skutt fart de siste årene.