post

Hvordan bli bedre på finansteknologi?

Det er flere ting du som enkeltperson kan gjøre for å bli god på finansteknologi. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan du kan lære litt mer om finansteknologi, også kalt fintech. Vi håper du får blod på tann og virkelig kommer inn i en verden du ikke ante fantes.

Delta pa konferanser og arrangementer - Hvordan bli bedre på finansteknologi?

Delta på konferanser og arrangementer

Dette er den aller beste måten å dele ideer og andre ting med andre interesserte. Det er jo absolutt slik at Norge har stort potensiale for å bli verdensledene innen fintech, men vi trenger bare plattformene til det. Derfor er det bra når du kan møte andre interesserte på workshops der dere kan bytte ideer og bli klokere sammen. Vi anbefaler at du sjekker hva slags arrangementer som finnes i ditt nærområde. Kanskje det også finnes noen nettbaserte arrangementer du kan delta på akkurat nå?

Sjekk oppstartsbedrifter - Hvordan bli bedre på finansteknologi?

Sjekk oppstartsbedrifter

Såkalte startups har blitt mer og mer populære de siste årene. Dette er rett og slett en bedrift som er i oppstartsfasen og som er på jakt etter ressurser eller investorer. Kanskje du har lyst til å hjelpe disse prosjekter å faktisk komme i gang? Det finnes overraskende mange prosjekter innenfor fintech, så her bør det absolutt være mulig å bli med på en del forskjellige!

Vi anbefaler også at du tar kontakt på nett. Kanskje du kan lage deg en LinkedIn-profil for å komme i kontakt med andre fintech-interesserte? Det er jo en ypperlig måte å få en innsikt i hva som skjer der ute. Her kan du også følge større fintech-bedrifter og se hva de driver på med. Det er ganske spennende hvor stort fintech-miljøet på nett er.

Studer fintech - Hvordan bli bedre på finansteknologi?

Studer fintech

Visste du forresten at Norges Handelshøyskole har et program der du kan studere finansteknologi? Dette er noe flere bør vite om, rett og slett fordi det kan gi muligheter de ikke en gang visste fantes. Siden fintech regnes som all teknologi som har med finans å gjøre, er det mye vi kan lære fra handels- og businessbransjen.

Dette er også perfekt for deg som vil bygge et nettverk innenfor fintech. Det som også er så bra er at NHH (Norges Handelshøyskole) har spennende arrangementer som du kan delta på. Vi anbefaler deg å ta en titt på nettsiden deres for å se hva det er de tilbyr!

Det er altså mange muligheter du kan benytte deg av for å lære mer om fintech, mest av alt finnes det arrangementer og konferanser som du kan delta på. Hvis du virkelig ønsker å fordype deg, er det bare å studere det!