Abonner på vårt nyhetsbrev!

Vi i Innovative Finance Oslo har mye å by på. Blant annet har vi et nyhetsbrev vi tenker kan være veldig relevant for deg. Les videre for å lære mer om hvorfor!

Hva vil nyhetsbrevet inneholde 2 - Abonner på vårt nyhetsbrev!

Hva vil nyhetsbrevet inneholde?

Det vil inneholde mye spennende stoff om finans og teknologi, som for eksempel ulike konferanser og arrangementer som finner sted i Norge. Kanskje vil vi også dekke arrangementer utenlands? Det får vi se på! Vi vil også dele mer informasjon om de ulike arrangementene og konferansene. Vi skal holde deg oppdatert på hvem som er der, hvem som holder foredrag og hvilke workshops som følger med. Det er rett og slett mye vi ønsker å dekke i nyhetsbrevet vårt.

Interaktivt - Abonner på vårt nyhetsbrev!

Interaktivt

Vi tenker at vi kanskje kommer til å fokusere på å ha et interaktivt nyhetsbrev. Dette betyr at du vil kunne se forskjellige typer media i innboksen din. Det kan være videoer, lydklipp, hva enn du måtte ønske! Det er gøy å gjøre noe som er litt annerledes, så vi skal se hva vi kan få til.

Kom gjerne med innspill til hva du ønsker å se/lese om i nyhetsbrevet. Det er jo tross alt du som skal lese det. Dersom du er interessert i å komme med slike tilbakemeldinger, så setter vi ordentlig stor pris på det.

Hva er det du liker i andre nyhetsbrev? Det er også noe vi gjerne vil høre mer om. Vi kan jo alle lære av hverandre. Det er slik produkter og tjenester blir bedre. Man kan ikke holde alle hemmelighetene tett inntil brystet, eller hva?

Abonner på nyhetsbrevet vårt i dag og få med deg det siste innen Fintech. Du vil elske alt det spennende stoffet du får lese.